Padel

Padel

Padel op TCD

Beste leden,

 

Met veel enthousiasme kunnen we aankondigen dat we later dit jaar Padel op onze club willen aanbieden.

 

We geloven er sterk in dat Padel ons de mogelijkheid zal geven de club verder uit te bouwen en het leden aantal te bestendigen voor de toekomst. Padel is een mooie uitbreiding op ons huidig tennis aanbod. Het sluit perfect aan als racketsport en het is zowel een laagdrempelige toegang tot onze club als een mogelijkheid om op hoog niveau een nieuwe en boomende sport te beoefenen.

 

Er zullen 3 padel courts aangelegd worden op terrein 6, dat is het verste terrein ten opzichte van het clubhuis. Het groene gedeelte naast terrein 6 nemen we mee op in de aanleg van de courts. Deze uitbreiding betekent uiteraard een extra opportuniteit om sport te beoefenen, er komen alleen maar courts bij op de club wat de mogelijkheid tot sporten sterk vergroot.

 

Dit extra aanbod zal ook de kantine en ons terras ten goede komen wat heel belangrijk is voor zowel de algemene sfeer en het clubgevoel.

 

Tennis blijft onze basis en heel belangrijk voor onze club, dat is al bijna 50 jaar zo, en alle activiteiten hieromtrent zullen onverminderd blijven doorgaan.

 

Via deze weg willen we jullie nauwer betrekken in de evolutie van het dossier en de werken: bouwaanvraag, start werken, impact op de terreinen, hoe zal ik kunnen spelen en de feestelijke opening uiteraard, ... .

Zodra de bouwaanvraag is goedgekeurd komen we met meer en gedetailleerder nieuws.

 

Hopelijk tot gauw dus.

 

Met sportieve groeten,

Het bestuur