Gast

Verhuur Padel Terrein

Gastspeler

Outdoor

Kunstgras

TCD Lid met Gastspelers

Uur Tarief

Piek en Dal

8€/1,5 uur/persoon

6€/1 uur/persoon

Reserveren

3 weken op voorhand

Annulatie

2 uur op voorhand

Verplicht

Lid Tennis Vlaanderen (*)

Verzekering Tennis Vlaanderen

Procedure

TCD lid reserveert een terrein via het reservatie systeem van Tennis Vlaanderen

(*) Je kan je registreren op Tennis Vlaanderen zonder lid te worden. In dit geval kan je reserveren maar ben je niet verzekerd en speel je op eigen risico.

RESERVEREN

TC Denderleeuw gebruikt het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen om een terrein te reserveren.

  • Het TCD padellid waarmee de gast speelt, moet een terrein vast leggen in het reservatie systeem met
    • een speler die gekend is bij Tennis Vlaanderen en in een andere club lid is (bekende gastspeler) via "opzoeken"
    • een speler die geen lid is van Tennis Vlaanderen (onbekende gastspeler)
  • Wie wegens onvoorziene omstandigheden op het gereserveerde uur niet kan spelen,is verplicht de terreinreservatie te annuleren. Zo krijgen andere leden de kans om het uur toch nog in te nemen. Hierop zal controle gedaan worden. Leden die aan deze verplichting verzuimen, zullen na 2 misbruiken aangesproken worden en kunnen tijdelijk geblokkeerd worden. Wie op de reservatie ingeschreven staat, moet effectief spelen.


VERHUUR MATERIAAL

Een padelracket kan gehuurd worden aan 3€/palet/1,5 uur. Ze zijn alleen beschikbaar tijdens de openingsuren van de kantine.

Ballen worden niet verhuurd, een tube van 3 ballen kan aangekocht worden.

Het barpersoneel zal je hierbij helpen.


BETALEN

Het saldo systeem wordt gebruikt om de betaling van gast spelers te verrekenen. Dit systeem zit vervat in het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen.

Het terrein wordt tijdens de reservatie via saldo aangerekend, het saldo van het TCD zomerlid zal in mindering gebracht worden van de totale kost (1, 2 of 3 gast spelers).

Men kan enkel reserveren als er voldoende saldo staat op rekening van het TCD zomerlid. Wil je spelen, dan moet je uw saldo tijdig aanzuiveren.


SLECHT WEER

Het weer in België is heel onvoorspelbaar, we hebben de terreinen voorzien van een goed drainagesysteem zodat de kans klein is dat er zich plassen kunnen vormen.

We hebben voorzien dat men een reservatie kan annuleren 2 uur van op voorhand. Dit moet u zelf in de gaten houden en tijdig annuleren in geval van slechte weersomstandigheden. Terugbetaling is niet mogelijk.

SPELEN

Men kan pas spelen als het terrein is gereserveerd en betaald.

Spelen zonder reserveren is 25€ boete !


TOEGANG TERREINEN DALUREN

TC Denderleeuw gebruikt een toegangscontrolesysteem om de club te kunnen betreden buiten de openingsuren.

  • Voor elke reservatie zal er automatisch een unieke code (5 cijfers) aangemaakt worden, deze code is meteen beschikbaar
  • Deze code staat vermeld in jouw reservatie op de reservatie website, op de Tennis Vlaanderen app en in de email die je hebt ontvangen na het boeken van de reservatie
  • Deze code moet je invoeren op het codeklavier aan de grijze poort aan de ingang om de club binnen te gaan, de poort zal zich ontgrendelen
  • Deze code moet je invoeren op het codeklavier aan de glazen deur aan het terras om naar de kleedkamers en het toilet te gaan

Lid Worden Tennis Vlaanderen

Men kan lid worden van Tennis Vlaanderen door lid te worden van de club, volgende tarieven bieden we aan Padellid.

Men kan lid worden van Tennis Vlaanderen zonder lid te zijn van een tennis club via de procedure Aanvraag Individueel Lidmaatschap.